Bruce Springsteen objavio novu pjesmu ‘Addicted to Romance’

Iz nadolazećeg filma ‘She Came to Me’.

‘She Came to Me’

Bruce Springsteen predstavio je “Addicted to Romance”, pjesmu u kojoj gostuje njegova supruga Patti Scialfa, a napisana je za nadolazeći film “She Came to Me”.

“Addicted to Romance” je klavirska pjesma u produkciji Rona Aniella i Brycea Dessnera iz The Nationala koja opisuje novu romansu na pravi Springsteenov način, s naratorom koji obećava da će podijeliti svoje snove sa svojom ljubavi i muzom, “slomljenom kćeri iz susjedstva.” Springsteen je pjesmu najvljivao na društvenim mrežama prije njezine objave, a stiže tjedan dana prije samog filma “She Came to Me” (koji bi trebao izići 6. listopada).

S Anne Hathaway, Peterom Dinklageom i Marisom Tomei u glavnim ulogama, u režiji Rebecce Miller, “She Came to Me” govori o frustriranom skladatelju koji, uz poticaj svoje terapeutkinje koja mu je postala supruga, traži novi izvor inspiracije kako bi izazvao kreativni pomak. Prema Miller, dobiti pjesmu od Springsteena za projekt bilo je svojevrsno ostvarenje sna.

“Stvarno volim Bruceovu glazbu,” rekla je Miller (per Variety). “Za kraj ‘She Came to Me’, htjeli smo originalnu pjesmu… Imala sam tajnu želju da bi to mogao biti Bruce, ali nisam bila voljna pitati jer sam smatrala da je to malo vjerojatno. Iskreno, bila sam malo sramežljiva.”

Srećom, kad je Dessner čuo da je Springsteen u razmatranju, pogurao je da dođe do suradnje. “[On] me potaknuo da pitam – bio je siguran da će se Bruceu svidjeti film”, rekla je Miller. “Pa sam mu prišla. Bruce i [Scialfa] su na kraju pogledali film i, na moje oduševljenje, oboma se svidio! Bruce je rekao da će mu trebati nekoliko dana da vidi hoće li mu išta doći za pjesmu. Za divno čudo, ‘Addicted to Romance’ bio je rezultat. Kaže da ga je film inspirirao, što mi je velika čast.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X