Danny Boyle i Richard Curtis snimaju novi film koji portretira svijet bez Beatlesa

Powerhouseove vedete Danny Boyle i Richard Curtis udružuju snage kako bi napravili filmski svijet u kojima Beatlesi ne postoje niti su ikada postojali.

The Beatles

Poznato je već i da je projekt film naslovljen  “All You Need Is Love”, iako su iz londonskog filmskog studija inzistirali na tajnovitosti projekta. Koliko je poznato, Curtis, odgovoran za britanske klasike poput “Four Weddings and the Funeral”, “Love Actually”, “Notting Hill”, napisao je scenarij koji u središte radnje stavlja glazbenika koji, iz nepoznatog razloga, postaje jedini čovjek na svijetu koji se može sjetiti kako je zvučala glazba Fab Foura.

Početak snimanja određen je za kasnije ovog proljeća, a što se tiče glumačke ekipe, poznato je da je svoj potpis na ugovor stavio tek Himesh Patel, našoj javnosti ne naročito poznat glumac ali koji se proslavio u kultnoj britanskoj seriji EastEnders. Upravo bi Patel trebao glumiti gorespomenutog glazbenika.

Danny Boyle će režirati film, a iz Working Titlea koji producira film, za sada odbijaju sve komentare vezane uz projekt. Pretpostavlja se da je razlog tomu složenost projekta, odnosno osjetljivi pregovori koji se tiču stjecanja prava na različite pjesme iz Beatlesovog kataloga.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X