Danny Boyle i Richard Curtis snimaju novi film koji portretira svijet bez Beatlesa

Powerhouseove vedete Danny Boyle i Richard Curtis udružuju snage kako bi napravili filmski svijet u kojima Beatlesi ne postoje niti su ikada postojali.

  • 5
    Shares
The Beatles

Poznato je već i da je projekt film naslovljen  “All You Need Is Love”, iako su iz londonskog filmskog studija inzistirali na tajnovitosti projekta. Koliko je poznato, Curtis, odgovoran za britanske klasike poput “Four Weddings and the Funeral”, “Love Actually”, “Notting Hill”, napisao je scenarij koji u središte radnje stavlja glazbenika koji, iz nepoznatog razloga, postaje jedini čovjek na svijetu koji se može sjetiti kako je zvučala glazba Fab Foura.

Početak snimanja određen je za kasnije ovog proljeća, a što se tiče glumačke ekipe, poznato je da je svoj potpis na ugovor stavio tek Himesh Patel, našoj javnosti ne naročito poznat glumac ali koji se proslavio u kultnoj britanskoj seriji EastEnders. Upravo bi Patel trebao glumiti gorespomenutog glazbenika.

Danny Boyle će režirati film, a iz Working Titlea koji producira film, za sada odbijaju sve komentare vezane uz projekt. Pretpostavlja se da je razlog tomu složenost projekta, odnosno osjetljivi pregovori koji se tiču stjecanja prava na različite pjesme iz Beatlesovog kataloga.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X