Diana Krall singlom ‘How Deep Is The Ocean’ najavljuje novi album

Diana Krall uskoro donosi mnogo nove glazbe. Najavila je kako će predstaviti novi album ‘This Dream Of You’, a već sad se može poslušati i u kojem smjeru album produkcijski i zvukovno putuje u prvom singlu s albuma ‘How Deep Is The Ocean’.

Diana Krall ‘This Dream Of You’

Autor pjesme je legendarni Irving Berlin, a pjesma je nastala ove godine u svibnju – popularnoj glazbenici pjesmu je pomogao producirati Al Schmit koji je tražio savršen balans kojom će je snimiti. Osim ove pjesme, na albumu će se pronaći još 11 novih pjesama koje je Krall radila u suradnji s dugogodišnjim kolegama, a oni su: John Clayton, Jeff Hamilton, Anthony Wilson te trio koji uz nju sačinjavaju Christian McBride i Russell Malone. Album će biti dostupan od 25. rujna.

Diana Krall jedna je u povijesti uspjela imati osam albuma na Billboard Jazz Albums ljestvici, a ona sama vlasnica je pet Grammy nagrada. Osim toga, suradnje joj nikako nisu strani pojam – već do sad je surađivala i s Paulom McCartneyjem i Barbarom Streisand, a pamtimo i onu s Tonyjem Bennettom. Širom svijeta je prodala više od 15 milijuna albuma.

“This Dream Of You” – popis pjesama:

But Beautiful
That’s All
Autumn In New York
Almost Like Being In Love
More Than You Know
Just You, Just Me
There’s No You
Don’t Smoke In Bed
This Dream Of You
I Wished On The Moon
How Deep Is The Ocean
Singing In The Rain

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X