Podijelili smo dvije festivalske ulaznice za SLURP!

Slurp! je novi festival elektronske glazbe koji će se održati 3. i 4. kolovoza na prekrasnoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. A mi smo u posljednji čas podijelili dvije ulaznice;)

Slurp!

Slurp! je proizašao iz prošlogodišnjeg Sirup Nation festivala koji je u prvoj godini ostvario vrijedne rezultate i na čijim temeljima se razvija novi festivalski brand naslonjen na najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske produkcije, uz cijenjene goste iz inozemstva.

U razdoblju od 2 dana i na nekoliko različitih pozornica, na Slurp! festivalu će nastupiti brojni producenti, DJ-i, bendovi, kolektivi koji tokom godine održavaju brojna popularna clubbing događanja.

Svoje nastupe potvrdili su: TERRY FRANCIS (UK), PETAR DUNDOV, EDDY RAMICH, ABOP (live), FRAJMAN, SERGEJ, KIKI, FELVER, OMAR, BOODALE, ARSZENIK, DAV, FM, JAN FRENSIN, AMOR, FRYER, MISS SOULFLY, OGI, BEBETTO, BRIGHTON, MIMI, LABUD, EXAMINE, PYTZEK, MISLAV, VIRGIN HELENA, PACCO & RUDY B, ALEN SFORZINA, LEMON, MAKE, ZIKO feat. DEEM C., UNIQUE vs ADOO, DON’T MAKE NEW PEOPLE (SLO), YESH, NOX…

Maštovite odgovore na pitanje: Što za vas predstavlja riječ SLURP!? poslali su Filip Božić i Tomaž Krec. Čestitamo sretnim dobitnicima, koje obavještavamo da ih njihove festivalske ulaznice očekuju na službenom ulazu na SLURP!.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X