Tko ide na 11. Hartera festival u Rijeci

Jedanaesta Hartera se ponovno vraća u punom sjaju na riječko Marganovo, 18. i 19. rujna. Ravno do dna podijelio je jednoj dobitnici dijeli dvije festivalske ulaznice.

11. Hartera u Rijeci
11. Hartera u Rijeci

Ispratite ljeto na pravi način i dobro se razdrmajte uz legendarni britanski dvojac Groove Armada (DJ set) te domaće snage s novim i svježim materijalima: Let 3, Kawasaki 3P, Elemental, Stampedo, Kuzma & Shaka Zulu, Miss Soulfly, Boo Dale, Tino Dobrić b2b Marin Biočić, KBC, Gerila.

Na Harterinu pozornicu ove će se godine popeti Tom Findlay i Andy Cato, odnosno jedan od planetarno najpoznatijih predstavnika plesne glazbe – Groove Armada. Dvojac koji se proslavio nizom hitova poput “I see you baby”, “At the river”, “Superstylin”, “Easy”, “But I feel good”, “Paper Romance”, “Shameless” i “History” te osvojio nebrojene top liste singlova i albuma, svakim svojim novim albumom iznova dokazuje kako njihova glazbena kreativnost nema granica. U srpnju ove godine objavili su novi dvostruki CD “Little Black Book”, dijelom album, dijelom mix CD.

Uz često koketiranje s rockom, popom, funkom, pa i UK garage zvukom, te listom suradnika i gostujućih vokalista na kojoj su između ostalih Neneh Cherry, Bryan Ferry, Will Young, SaintSaviour i Nick Littlemore (Empire of the Sun, Pnau), Tom i Andy s lakoćom stvaraju uspješnice koje se jako dugo zadržavaju na svakom podiju i radijskoj playlisti koji drže do sebe.

Nakon što su brojnim hitovima zagrebli po mainstreamu i legendarnim bendovskim nastupima zapalili brojne festivale, s multimedijalnim DJ showom vraćaju se korijenima i na velike pozornice donose energiju jednaku onoj underground klubova i napuštenih industrijskih skladišta, u kojima se projekt tijekom devedesetih i iskovao.

Cijena ulaznice za prvi da iznosi 40 kuna, a za drugi 60 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti na Dallas Music Shop Rijeka, te na svim prodajnim mjesta Eventima.

Ravno do dna podijelio je jednoj dobitnici dijeli dvije festivalske ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Gdje se održava 11. Hartera festival? glasi: u bivšoj tvornici papira, a dvije festivalske ulaznice dobila je Andrea Cindrić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X