Podijelili smo ulaznice za koncert The New Power Generation u Tvornici

The New Power Generation bend je koji je imao tu veliku čast svirati za i uz jednog od najvećih glazbenih imena 20. stoljeća, Princea. Taj neprežaljeni umjetnik koji je ostavio ozbiljan trag na svjetskoj glazbenoj sceni, napustio nas je prerano, 2016. godine, a NPG se okupio kako bi proslavio njegov lik i djelo svjetskom turnejom u sklop koje dolaze 15. prosinca i u Tvornicu kulture u sklopu Musicology Barcaffe Sessionsa. Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice.

The New Power Generation (Foto: promo)

NPG je bend koji je svirao s Princeom. To je apsolutni razlog da se ode na njihov koncert u Tvornicu. No ako vam treba još razloga, evo ih redom:

– Svirali su s legendarnim Princeom pune 23 godine i onda još dvije dodatne.

– Prince, kada ih je predstavljao svijetu, rekao je da je to najbolji bend IKADA, a ubrzo je postao „the funkiest band in the land“ u očima fanova.

– Klavijaturist NPGa, Morris Hayes, punih je 12 godina bio Princeov glazbeni dirketor i osoba od najvećeg povjerenja.

– Njihove su svirke okarakterizirane kao super funky i sexy, a vokalist McKenzie kao vrhunski glas koji svojom izvedbom odaje iznimnu počast Princeu.

– Kritike kažu da je NPG bio tijelo,a Prince glava stvaralaštva ovog umjetnika koji se proslavio svojim glasom, stasom i ogromnim glazbenim talentom.

Morris Hayes, glazbeni direktor koji je ujedno godinama bio desna ruka Princeu, je ponosan na ovu turneju jer, kako kaže, na ovaj način najbolje može izraziti zahvalnost svom šefu za sve te godine stvaralaštva, fenomenalnih koncerata i istinskog prijateljstva. McKenzie, vokal u bendu NPG je izjavio: Biti na pozornici s njegovim bendom, njegovom braćom, kolegama, za mene je najveća stvar koju sam postigao u životu. Kao umjetnik, osjećam se počašćeno i posebno što mogu na ovakav način reći Princeu hvala, njegovim fanovima.

Cijena ulaznica: 150 kuna. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Entrio na www.entrio.hr te na svim Entrio prodajnim mjestima.

Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koliko godina je The New Power Generation svirao s Princeom? glasi: 23+2= 25 godina. Dvije ulaznice osvojila je Martina Veić (dobitnici mailom šaljemo dvije digitalne ulaznice čiji barcode mora pokazati kao ulaznicu prije koncerta u nedjelju).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X