The Gentleman u Tvornici kulture

The Gentleman (foto: Nika Mokos)

Veliki koncert The Gentlemana u zagrebačkoj Tvornici kulture održat će se 21. travnja 2022. Na koncertu će predstaviti svoj recentni album ‘Hide & Seek’ koji je glazbena kritika proglasila jednim od najboljih glazbenih ostvarenja objavljenih u Hrvatskoj u 2021. godini.

Kako uživo zvuči plesna neo-soul stvar „Body or Soul“, gypsy jazzy „Golden Ma’am“ ili pjesme „You Always Came in Flowers“ i “The Way You Love Me The Most” za koje je glazbeni kritičar Zoran Tučkar rekao da „zaleđuju sve viskije u čaši u radijusu od dva kilometra od mjesta izvođenja i zaustavljaju vrijeme“ saznajte u četvrtak u Tvornici kulture Zagreb.

Glazba The Gentlemana vodi nas u svijet različitih glazbenih priča i donosi nam originalan i iznimno zanimljiv opus hrvatskog autora fascinantne vokalne izražajnosti. Njegove skladbe prožete su „zlatnom prašinom nekih drugih vremena“ (Marinko Krmpotić)“, a „profinjeni zvuk, nevjerojatni aranžmani obogaćeni gudačkim orkestrom i tehnička perfekcija produkcije uz intenzivnu emociju, ljubav i melankoliju oživljavaju karakter romantičnog glazbenog kavalira u užurbanoj okolini 21. stoljeća“ (Maja Trstenjak).

Na koncertu u Tvornici publika može očekivati The Gentlemanove emotivne vokalne izvedbe uz pratnju sjajnih glazbenika koji će mu se pridružiti na pozornici. Gošća koncerta je Lana Janjanin, jazz skladateljica, pijanistica i pjevačica kojoj je rad na albumu „Hide & Seek“ ujedno i prva suradnja s The Gentlemanom.
Na koncertu će se moći kupiti i ograničena serija fizičkog izdanja albuma „Hide & Seek“.

“Koncert u Tvornici moj je najveći samostalni koncert do sada. Sretan sam i uzbuđen i jedva čekam stati na pozornicu s odličnim glazbenicima te uživo prenijeti energiju sa snimanja albuma. Želim da publika proživi i osjeti priče koje imam za ispričati, da se prepusti i uživa.“, kaže The Gentleman.
Organizator koncerta je Intek Music.

Ulaznice po cijeni od 70 kn kupite ovdje, a više informacija o koncertu pronađite ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X