Guns N’ Roses u prodaju pustili liniju bongova i pribora za pušenje

Bend je također najavio i američku stadionsku turneju za kraj ovog mjeseca.

Guns N’ Roses linija pribora za pušenje

Guns N’ Roses udružili su se s Famous Brandz u osmišljanju bongova, lula i ostalog pribora za pušenje marihuane, a službena izjava glasi: “Jedan od najvećih hard rock bendova našeg doba, Guns N ‘Roses, napokon je objavio vlastitu službeno licenciranu liniju pribora za pušenje. U ovoj cool, novoj kolekciji nalazi se šest dizajna, uključujući dvije vodene lule, kutijice, dva usitnjivača i dvije lule, a svi sadrže kultna umjetnička djela poznata obožavateljima i svima koji vole rock glazbu.”

Vodene lule, tj. bongovi sadrže ilustracije s kultnog prvijenca “Appetite for Destruction”, a cijene se kreću od 99 do 29 američkih dolara.

Slash je u međuvremenu kao liječeni ovisnik  proslavio 15 godina trezvenosti, dok grupa američku stadionsku turneju započinje 31. srpnja na Hersheypark Stadiumu u Hersheyju u Pennsylvaniji.

Tijekom turneje posjetit će i gradove Portland, San Jose, Phoenix, Dallas, Atlantic City, St. Paul, Columbus, Baltimore, Indianapolis, Raleigh i Las Vegas, a upravo su dodana i dva nastupa na “Hard Rock Live Arena in Hollywood” koji će se održati na Floridi 2. i 3. listopada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X