HNK – treća sreća za Nikolu Pezića

Pobjednik novog ciklusa je Nikola Pezić koji se već dva puta natjecao pa možemo reći da je ovo za njega bila treća sreća.

HNK - novi ciklus: Ivan Ramljak, Branimir Šutalo i pobjednik Nikola Pezić (Foto: Aleksandra Birta)

U drugom ciklusu Hrvatskog narodnog kviza, čije prvo izdanje je upriličeno u četvrtak u Booksi pobjedu je odnio Nikola Pezić. Drugi je Ivan Ramljak koji se natjecao u prvom HNK-u a treći Branimir Šutalo koji je bio pobjednik četvrtog HNK-a i sudjelovao u malom finalu prošli tjedan.

Nagradu za najbolje pitanje publike dobio je Miro Bosanac. Inače publika koja je sa svakim izdanjem kviza sve brojnija se i ovog puta dobro zabavljala.

Glazbeni žigolo kviza Viralni Božo, još jednom je priredio upečatljivu izvedbu. Uz koje pitanje je ista vezana moći ćete provjeriti u online izdanju kviza koji će se na portalu Ravnododna.com naći ovog vikenda.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=anw24H8S03k&feature=youtu.be[/youtube]

Iduće izdanje HNK-a na rasporedu je u četvrtak 26. siječnja. Kao i do sada svi zainteresirani se mogu prijaviti na [email protected] do srijede, 25. siječnja do 20:00 sati ili doći u klub Booksa najkasnije do 19:30 u četvrtak i prijaviti se na licu mjesta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X