Hozier objavio album ‘Wasteland, Baby!’

Multiplatinasti irski glazbenik Hozier, miljenik hrvatske publike, predstavio je iščekivani drugi studijski album ‘Wasteland, Baby!’.

  •  
  •  
Hozier ‘Wasteland, Baby!’

„Wasteland, Baby!” nasljeđuje njegov iznimno uspješan album prvijenac „Hozier”, objavljen 2014. godine. Novo studijsko izdanje donosi ukupno 14 pjesama među kojima su već ranije predstavljene „Nina Cried Power” i „Almost (Sweet Music)”.

Objavu novog albuma Hozier je dao naslutiti krajem prošle godine, kada je predstavio zamijećenu pjesmu „Nina Cried Power” i istoimeno EP izdanje. U spomenutoj pjesmi ostvario je suradnju s Grammyjem nagrađenom soul/gospel glazbenicom Mavis Staples, dok je u radu na pjesmi sudjelovao i Booker T. Jones. „Pjesma je na mnogo načina zahvala umjetnicima 20. stoljeća i njihovoj ostavštini – djelima koja nas i dalje inspiriraju. Mavis Staples također je jedna od njih, i bilo mi je ostvarenje snova surađivati s njom”, otkrio je glazbenik.

Andrew Hozier- Byrne pažnju šire javnosti je zaplijenio svojim iznimno uspješnim singlom „Take Me To Church”, čija naklada danas nosi platinasti sjaj. Upravo mu je ta pjesma donijela Grammy nominaciju, te Ivor Novello i BBC Music nagrade u kategoriji „Song Of The Year”. Njegov je debitantski album „Hozier” ostvario značajne digitalne brojke streamova, kao i fizičke prodaje.

Hozier će “Wasteland, Baby!” predstaviti i na velikoj svjetskoj turneji, a hrvatskoj će publici najbliži biti koncerti u Pragu, Beču i Münchenu.

“Wasteland, Baby!” – popis pjesama:

Nina Cried Power (featuring Mavis Staples)
Almost (Sweet Music)
Movement
No Plan
Nobody
To Noise Making (Sing)
As It Was
Shrike
Talk Refined
Be
Dinner & Diatribes
Would That I
Sunlight
Wasteland, Baby!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X