Iggy Pop najavio ‘Post Pop Depression’ live album i koncertni film

U svibnju je Iggy Pop odsvirao veliki koncert u londonskom Royal Albert Hallu gdje se snimao i live album ‘Post Pop Depression’ i istoimeni koncertni film.

Iggy Pop - Live at the Royal Albert Hall (Izvor: Youtube)
Iggy Pop – Live at the Royal Albert Hall (Izvor: Youtube)

I live album i film “Post Pop Depression” bit će objavljeni 28. listopada za Eagle Rock Entertaiment, a bit će dostupni i u digitalnom izdanju i u fizičkim paketima koji će sadržavati Blu-ray ili DVD filma i dvostruki CD koncerta.

Iggy Pop je za tu specijalnu priliku udružio snage s nekim poznatim kolegama, pa su mu koncert odsvirali Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal) koji je s Iggyjem surađivao i u kreativnom procesu stvaranja albuma, Dean Fertita i Troy Van Leeuwen također iz QOTSA, Matt Helders iz Arctic Monkeysa te Matt Sweeney iz Chaveza.

Pogledajte video iz koncertnog filma:

Iggy Pop će ovu godinu završiti vrlo plodno i u centru zbivanja, jer će 28. listopada biti službeno objavljen i dokumentarac o The Stooges kojeg je režirao Jim Jarmusch, a kojeg je zagrebačka publika pretpremijerno mogla pogledati nedavno u sklopu programa “Motovun u Laubi”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X