Kanye West tvrdi da je veći od Kubricka, Picassa i čovječanstva

Službeno je: Kanye West je ispalio! Kanye 2016 = Britney 2007 (samo što nema kose za brijanje). Tvrdi: ‘Utjecajniji sam 50 posto od Kubricka i svih živih i mrtvih sljedećih 1000 godina’… Erm… Pametnom dovoljno.

Kanye West (Foto: Wikipedia)
Kanye West (Foto: Wikipedia)

Ne bavimo se trač rubrikama, golim sisama plemena Kardashian i njihovim ispadima narcizma, ali ni plitke sestre nisu do koljena novopridošlom članu plemena, Kanyjeu Westu, koji si utvara da je inkarnacija kakvog božanstva. Osim što se već prozvao crnim Isusom, ovaj samoprozvani Mesija, poznat manjem broju ljudi kao reper, posljednjih godina ispisuje novinske retke lavinama uvreda, omalovažavanja i narcisoidnih litanija koje su ipak prešle svaku granicu ukusa i zdrave pameti tijekom posljednjeg mu gostovanja na televizijskom klasiku Saturday Night Live. Ondje se, uoči neuvježbanog i groznog nastupa kojim je promovirao novi studijski album „Life of Pablo“ histerično i, oprostite nam na ponavljanju, narcisoidno izderavao na prisutne hvastajući se kako je on najbolje viđeno od ljudske vrste: „Pogledajte ovo sranje; skinuli su moju pozornicu s SNL-a bez mog pitanja“ pa nastavlja da je vječna mu suparnica od slavnog prekida govora zahvale na MTV VMA Taylor Swift, „lažna guzičarka“, da bi za sebe odmah potom rekao da je „50 posto utjecajniji“ od Stanleyja Kubricka, apostola Pavla, Pabla Picassa i Pabla Escobara“, odnosno: „50 posto utjecajniji od svih živih i mrtvih sljedećih 1000 godina.“ Takvih je nesimpatičnih ideja bilo i u Njemačkoj 1933. No ovo nije usporedivo jer je naprosto – smiješno.

Ne možete vjerovati? Evo i audio zapisa:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GpKG4103b2A[/youtube]

Glasogovornik je snimku opisao kao izvučenu iz konteksta iako vam je jasno da nema potrebe za iakvim izvlačenjem. Samodopadni je kralj Ega tako izveo poprilično nenadahnute pjesme oko objave „Life Of Pablo“ za koje se raspravljalo o tome koji od dva spomenuta Pabla (umjetnik ili kokainski lord) je poslužio kao inspiracija. Čini se da je ipak Picasso u pitanju s obzirom da se s njim uspoređuje umjetnički i kreativni raspon, a ne i preparica kao u Escobara što će potvrditi nedavno žicanje tate Fejsbuka Marka Zuckerberga za koju kintu za Westove ‘umjetničke’ ideje koje nema para financirati sam. Kao ni nitko iz klana Kardashian, poznat po skromnom i umjerenom životu i predanosti paradigmi radničke klase.

Inače, West se nedavno pomirio sa sve popularnijom pop-zvijezdom Taylor Swift, da bi na samom aktualnom albumu u pjesmi „Famous“ preuzeo zasluge za slavu plave pjevačice stihovima „Čini mi se da bismo se ja i Taylor ipak mogli poseksati/Zašto? Ja sam kuju učinio slavnom“ (“I feel like me and Taylor might still have sex/ Why? I made that bitch famous”).

Megalomansko-narcisoidni karakter ali i sve manje simpatično i, realno, sve manje zanimljivo ludilo potvrdit će i cirkus od lansiranja albuma „The Life of Pablo“ kojeg se moglo pratiti uživo satelitskim prijenosom s prepunog Madison Square Gardena odakle je Kanye West puštao pjesme – s laptopa dok su manekeni i manekenke nosile njegovu novu modnu liniju. Bože, sačuvaj!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X