Klub Dva Osam nastavlja rad pod novim restrikcijama

Donosimo vijest o nastavku rada kluba DVA OSAM pod novim otežavajućim okolnostima poradi restrikcija.

Dva Osam u siječnju 2022.

Misija preživljavanja kulturnih događanja u otežanim okolnostima se nastavlja. Pozitivan ritam je kao krovna organizacija i koordinator mnogih događanja i kulturnih objekata već nekoliko puta dokazao sposobnost prilagodbe preko noći te u tom smjeru i nastavlja rad.

Nove restrikcije dodatno ograničavaju kapacitet posjetitelja u Dva Osam, pa umjesto do sada dozvoljenih 250, u klubu smije boraviti 100 posjetitelja.

“Otežane okolnosti poradi novih ograničenja dovele su do primorane reorganizacije već najavljenog programa za siječanj – izvođači su spremni nastupati za gotovo nikakvu naknadu, a svaki član našeg tima mora raditi nekoliko poslova. Situacija u kulturnoj industriji vrlo je teška i može se reći da su svi njeni akteri ‘na koljenima’. Iznimno smo ponosni na svakog člana našeg veselog Dva Osam tima i zahvalni svima što su prepoznali potencijal i kvalitetan program koji donosimo u novootvoreni klub iz dana u dan”; poručuje direkcija kluba.

Radno vrijeme kluba od 19:00-00:00, isključivo uz covid propusnice. “Sugeriramo da se ulaznice osiguraju u pretprodaji poradi ograničenih kapaciteta”, još jednom poručuju iz Dva Osam.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X