Lovely Quinces i Stray Dogg na BuSH festivalu u Budimpešti

Showcase festival BuSH održat će se po prvi puta, s ciljem predstavljanja sve bujnije kreativne glazbene scene istočne Europe.

Lovely Quinces
Lovely Quinces

Premijerno izdanje BuSH festivala održat će se od 16. do 19. studenog, a tijekom njegova trajanja koncertno će se predstaviti preko 25 izvođača, održat će se 20 profesionalnih programa kao i mnoštvo glazbenih radionica i konferencija.

Stray Dogg (Foto: Tomislav Sporiš)
Stray Dogg (Foto: Tomislav Sporiš)

Među prvim potvrđenim izvođačima su hrvatska kantautorica Lovely Quinces i beogradski bend Stray Dogg, a osim njih nastupit će i slovenski bendovi Jardier i Koala Voice, estonski I Wear Experiment, poljski duo Coals, češki sastav Mayen, Brunettes Shoot Blondes i Sinoptik iz Ukrajine, Bandmaster iz Letonije, rumunski elektro bend Golan i Otherside, mađarski Gustave Tiger i Volkova Sisters, Nvmeri i Walter Schnitzelsson iz Slovačke, Dena iz Bugarske, kao i elektro producenti Iamyank, Jimmy Pe i Buslav.

Među najzvučnijim imenima konferencije našli su se Simon Wheeler, Wesley A’Harrah, Andrew Apanov, Tony Duckworth i drugi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X