Bubnjar The Black Keysa na Twitteru promijenio ime u ‘Justin Bieber’

Patrick Carney, bubnjar The Black Keysa promijenio je svoje ime u ‘Justin Bieber’ na svom Twitter profilu, čime se otvoreno neprijateljstvo nastavlja.

Patrick Carney (Foto: Wikipedia)

Prošli tjedan je Justin Bieber izjavio kako Patrick Carney zaslužuje šamaranje nakon što je bubnjar kritizirao njegovu glazbu tijekom dodjela Grammyja. Carney je reagirao na komentar time što je na Twitteru promijenio ime u Justin Bieber kako bi iznervirao fanove mladog pop pjevača.

„Nema Patricka, ja sam sada Justin“, twittao je tako Carney uz prigodnu promjenu imena profila, a također je otišao i korak dalje u internetskoj prevari jer je postavio i link ‘svjetske premijere Bieberove pjesme’, a isti je vodio na pjesmu grupe Devo „Recombo DNA (demo)“.

Bieberovi obožavatelji su gnjevno reagirali na Carneyevu promjenu imena, te ga zasipaju uvredama, shvaćajući njegov iskorak ozbiljnom provokacijom.

Mi samo možemo zaključiti kako će se nakon ovoga trač mediji ozbiljno početi baviti The Black Keysima. Nije ni to tako loše, puno njih će otkriti kvalitetan rock, ako ništa drugo, onda iz čiste znatiželje.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X