pocket palma objavio album na vinilu i kazeti

Electro-duo poručuje: ‘Zgrabite svoj komadić moderne nostalgije na čak tri različita nosača zvuka’.

pocket palma na svim nosačima zvuka

Povodom obilježavanja svojih dvadeset i pet godina postojanja, Aquarius records na čak tri različita nosača zvuka donosi debitantski album jednog od trenutno najtraženijih bendova domaće glazbene scene. Modernu nostalgiju iz radionice synth-pop dua pocket palma od sada osim na CD-u možete preslušavati i na vinilu te legendarnim audio kazetama.

Sinergija najboljeg od prošlosti i budućnosti nastaje i utjelovljena je na CD-u, kazeti i vinilu koji će se u prodaji naći u Aquarius Music Shopu, a također i na koncertu 29.2. u Tvornici kulture.

“Odlučili smo svoj prvi album izbaciti u tri različita fizička izdanja jer smatramo svoju glazbu vremenski prilagodljivom za svaki od formata. Na CD smo uključili dva remiksa naših prvih singlova i on je nekako najklasičniji od tri formata. Kazetu smo dopunili s pet traka koje su dostupne samo ondje, a idealno dopunjavaju zvuk albuma za recimo dulju vožnju autom i pružaju još više retro zvuk. Vinyl nudi najveću kvalitetu zvuka i uz jedanaest pjesama s klasičnog albuma nalazi se i jedna potpuno nova, neobjavljena pjesma ‘najbolje za nas’. Sve u svemu, ova tri formata čine jako opširnu kolekciju super zanimljivih vizuala uz dodatne ilustracije umjetnice Vetvy, tekstove pjesama i puno dodatnih bonus traka koje svaki pravi fan može proučiti!”, o svojim ovim audio poslasticama ispričali su Anja i Luka.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X