Tko je dobio biografiju Leonarda Cohena u čast njegovog rođendana

Leonardu Cohenu je u petak proslavio 82. rođendan, a mi smo u to ime poklonili jedan primjerak njegove biografije ‘Hallelujah’.

Leonard Cohen - Hallelujah, autor Tim Footman

„Ne znam  je li Leonard Cohen vidio knjigu, on rijetko komentira takve stvari. Bilo bi dobro kada bi mu se svidjela, ali na nisam je zapravo ni pisao za njega. On ionako zna većinu stvari“, izjavio je autor biografija Tim Footman.

Biografija Hallelujah obogaćena je Cohenovim fotografijama, ali i mnogim zanimljivim činjenicama iz glazbenikova života. Ono što je najvažnije, knjiga uključuje i događaje iz prošle godine kada je Cohen započeo još uvijek aktualnu turneju.

Treba uistinu mnogo vremena da bi se nabrojalo što je sve u životu radio i napravio svestrani gospodin sa šeširom pa je zahvaljujući tome i njegova biografija iznimno zanimljivo štivo.

Primjerice, istraživanje sebe, života i svijeta dovelo ga je čak i u budistički samostan u kojem je devedesetih proveo pet godina i meditirao po 12 sati dnevno.

Odgovor na naše nagradno pitanje  Kojeg datuma je Leonard Cohen nastupio u zagrebačkoj Areni? je 25. srpnja 2010. godine, a knjigu je dobila Zorana Stašina iz Slavonskog Broda. Hallelujah stiže poštom 🙂

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X