Reizdanje soundtracka ‘Twin Peaks: Fire Walk with Me’ u 2017. godini

Ususret premijeri nastavka serije ‘Twin Peaks’, Death Waltz Recording Company odlučila je reizdati legendarni soundtrack filma.

'Twin Peaks: Fire Walk with Me'
‘Twin Peaks: Fire Walk with Me’

U filmu Davida Lyncha “Twin Peaks: Fire Walk with Me” iz 1992. godine prikazana je predpriča serije, odnosno posljednjih tjedan dana u životu Laure Palmer. Kao i u seriji, originalnu muziku za film napisao je Angelo Badalamenti i otpjevala ju je Julee Cruise.

Premda iz Death Waltz Recording Company nije stigao točan datum izlaska, reizdanje se očekuje već ovoga mjeseca, a sadržat će i bilješke iz pera filmskog kritičara Marka Kermodea.

Soundtrack same legendarne serije “Twin Peaks” reizdao je Mondo 10. kolovoza 2016. godine i to na vinilu boje “damn fine coffee”, po legendarnoj rečenici koju u seriji izgovara agent Cooper. Dizajn omota odobrio je sam Lynch, a uz tekstove pjesama na njemu se nalaze i bilješke Badalamentija.

Laura Palmer je na kraju serije obećala kako će se vratiti za 25 godina, a 2014. godine objavljeno je kako se Lyncheva kultna serija doista vraća na male ekrane u produkciji kabelske mreže Showtime. Početkom 2016. godine otkriveno je kako će revival imati dvije sezone unatoč prvotnoj narudžbi od tek devet epizoda.

U trećoj će sezoni dugoočekivanog nastavka serije igrati velik dio originalne postave, a uz njih će zaigrati i Naomi Watts, Tom Sizemore, Laura Dern, Amanda Seyfried, Jennifer Jason Leigh, Robert Knepper i Balthazar Getty. Snimanje serije završeno je u kolovozu prošle godine, a premijera se očekuje u prvoj polovici 2017. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X