Reizdanje soundtracka ‘Twin Peaks: Fire Walk with Me’ u 2017. godini

Ususret premijeri nastavka serije ‘Twin Peaks’, Death Waltz Recording Company odlučila je reizdati legendarni soundtrack filma.

'Twin Peaks: Fire Walk with Me'
‘Twin Peaks: Fire Walk with Me’

U filmu Davida Lyncha “Twin Peaks: Fire Walk with Me” iz 1992. godine prikazana je predpriča serije, odnosno posljednjih tjedan dana u životu Laure Palmer. Kao i u seriji, originalnu muziku za film napisao je Angelo Badalamenti i otpjevala ju je Julee Cruise.

Premda iz Death Waltz Recording Company nije stigao točan datum izlaska, reizdanje se očekuje već ovoga mjeseca, a sadržat će i bilješke iz pera filmskog kritičara Marka Kermodea.

Soundtrack same legendarne serije “Twin Peaks” reizdao je Mondo 10. kolovoza 2016. godine i to na vinilu boje “damn fine coffee”, po legendarnoj rečenici koju u seriji izgovara agent Cooper. Dizajn omota odobrio je sam Lynch, a uz tekstove pjesama na njemu se nalaze i bilješke Badalamentija.

Laura Palmer je na kraju serije obećala kako će se vratiti za 25 godina, a 2014. godine objavljeno je kako se Lyncheva kultna serija doista vraća na male ekrane u produkciji kabelske mreže Showtime. Početkom 2016. godine otkriveno je kako će revival imati dvije sezone unatoč prvotnoj narudžbi od tek devet epizoda.

U trećoj će sezoni dugoočekivanog nastavka serije igrati velik dio originalne postave, a uz njih će zaigrati i Naomi Watts, Tom Sizemore, Laura Dern, Amanda Seyfried, Jennifer Jason Leigh, Robert Knepper i Balthazar Getty. Snimanje serije završeno je u kolovozu prošle godine, a premijera se očekuje u prvoj polovici 2017. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X