Sonic Youth na Bandcampu objavio arhivske snimke 12 koncerata

Između ostalih tu je i snimka na kojoj izvode album ‘Daydream Nation’ u cijelosti na svom posljednjem američkom koncertu.

Sonic Youth

Sonic Youth je objavio dvanaest koncerata iz različitih faza karijere, između ostalih i nastupi u klubovima poput slavnog njujorškog CBGB iz 1988., The Warfield u San Franciscu 1993. te Metro u Chicagu iz 2002. godine. Tu su i “Daydream Nation” koncerti iz Glasgowa 2007. te s posljednjeg američkog nastupa benda u Brooklynu 2011. godine. Svih 12 koncerata dostupno je za streaming na njihovoj Bandcamp stranici.

“Koncerte smo kroz godine snimali čim više smo mogli na sve dostupne načine, na kazate, CD-ove i višekanalne snimače,” kaže Steve Shelley iz benda. “Skupili smo snimke obožavatelja, bootlegove i sve čega smo se mogli dokopati. Sad posjedujemo arhiv od stotina sati koncerata Sonic Youtha, pa koristimo priliku da s vama podijelimo neke od favorita.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X