Straight Mickey And The Boyz nakon četiri godine imaju novi album ‘Čovek koji ima obaveze’

Beogradski rock trio Straight Mickey And The Boyz u utorak su u klubu Sprat predstavili svoj drugi studijski album.

Straight Mickey And The Boyz ‘Čovek koji ima obaveze’

„Mi, kada osetimo da imamo pesmu koja može da bude hit, namerno se trudimo da je…”

„Zakamuflirate?”

„Pa da! Tako nekako…”

Tako nekako je tekao razgovor sa grupom Straight Mickey and the Boyz na beogradskoj promociji drugog albuma „Čovek koji ima obaveze” objavljenog za diskografsku kuću Odličan Hrčak.

,,I zaista, na prvo slušanje, možda bi ovaj album tako i zazvučao, da nema notu čudnog magnetizma koja vas tera da kliknete na ‘play’ opet i opet i opet, dok ga jednostavno čitavog ne stavite na ‘repeat’. U najboljem maniru svojih živih nastupa, jam-ovanje su preneli i u studio tako da svaka pesma zvuči kao iznenađenje, pa nikada ne znate šta sledi, ali ono što se dogodi je baš to što je i trebalo. I da… Ma kako da je „zakamuflirana”, dobra pesma se prepozna. Vredelo je čekati četiri godine”, objašnjava Nenad Kuzmić, muzički urednik Radio Beograda 202, kako izgleda vožnja na koju Straight Mickey and the Boyz vode slušatelje na novom izdanju.

Album ,,Čovek koji ima obaveze” donosi devet novih pjesama i dva bonusa: ,,Haos radi” i ,,Dalek svet”. Za sada je dostupan u fizičkom obliku kao CD, ali i na svim digitalnim platformama.

,,Stereotipni izgovori kojima se većina ljudi služi u današnje vreme, nedvosmisleno ukazuju na nemoć pojedinca da se izbori sa savremenim okovima društva kojem i sami pripadamo”, ističu članovi SMATB-a, Miki, Bole i Danilo.

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od desetljeća žari i pali regijom. Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mjestu i trenutku u kom se nalaze.

,Album koji smo možda i predugo čekali, a najbolja obaveza je njegovo slušanje”, rekao je Zoran Stajčić, glavni urednik portala Ravno do dna na beogradskoj promociji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X