‘Šutiš, trpiš, radiš’ – Šank?! progovara o ugnjetavanju radnika i najavljuje pub turneju

Zagrebački punk bend Šank?! ove godine slavi 10 godina djelovanja i povodom toga kroz godinu će izbacivati nove pjesme. Do sad su na YouTubeu podijelili šest singlova, a posljednji ‘Šutiš, trpiš, radiš’ na direktan i provokativan način ukazuje na ugnjetavanje radnika i malog čovjeka. Oni su uvijek prvi na udaru od strane države, institucija i nerijetko nadređenih kad dođu krize, kako ekonomske tako i moralne.

Šank?! (Foto: Roberto Pavić)

Ranije najavljena koncertna promocija u ovom trenutku je upitna zbog već poznate situacije, no dečki će u suradnji sa Zmajskom pivovarom održati pub tour – ležerna druženja uz slušaonu njihovih hitova i pivo Šank?! – irish red ale koji su i skuhali u suradnji sa Zmajskom pivovarom.

Da, dečki imaju svoje pivo koje žari i pali po točionicima pubova i birceva već 2 godine. Prva postaja pub toura je Valhallabeer bar 12. lipnja, a ostale postaje biti će objavljene na stranici benda, Zmajske pivovare i puba koji ih ugošćuje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X