Nova akcija vinila stigla je u Dancing Bear

Nakon što je nedavno ponovno otvorio vrata, Dancing Bear shop, omiljeni dućan u Gundulićevoj 7 u Zagrebu, pripremio je novu akciju za sve koji su se zaželjeli proširiti svoju kolekciju vinila i uživati u probiranju zanimljivih glazbenih naslova.

PIAS akcija u Dancing Bearu

Ovoga puta, riječ je o šarolikim PIAS (Play It Again Sam) izdanjima na jednostrukom i dvostrukom LP-u, po cijenama već od 100 kn. Samo neka imena izvođača i bendova koji su dio ove sjajne, nove akcije su Can, Zola Jesus, Cabaret Voltaire, Yann Tiersen, Marissa Nadler, Beach House, Throbbing Gristle, Father John Misty i brojni drugi.

Osim u Dancing Bear dućanu u Gundulićevoj 7, akcija također vrijedi i putem Dancing Bear online trgovine – www.dancingbear.hr, a traje sve do isteka zaliha.

Paralelno s najnovijom akcijskom ponudom, koja se odnosi kako na Dancing Bear dućan, tako i online trgovinu, vrijedi istaknuti kako i dalje traje prethodna Dancing Bearova online akcija koja na jednom mjestu okuplja preko 600 naslova na vinilu i CD-u po akcijskim cijenama.

Radno vrijeme Dancing Bear dućana u Zagrebu je od ponedjeljka do petka (od 10 do 20 sati) te subotom (od 9 do 19 sati).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X