TBF objavili album ‘Danas sutra’

The Beat Fleet objavili su svoj šesti studijski album ‘Danas sutra’.

TBF 'Danas sutra'
TBF ‘Danas sutra’

TBF je album planirao objaviti i ranije, ali nisu željeli izaći sa novim pjesmama sve dok nisu bili zadovoljni sa onim što su snimili.

Album ”Danas sutra” nazvan je po pjesmi koja ga otvara, za koju bend kaže da im je možda i najdraža na albumu i koja donosi jedan, za TBF možda malo netipičan žešći zvuk. Cijeli je album zapravo, opet tipično TBF-ovski, eklektičan, prošaran raznim glazbenim stilovima, koji odaju da je bend itekako sposoban suvereno broditi na raznim meridijanima, uz, i dalje snažne temelje sazidane u Sašinim moćnim stihovima i rimama…

“Super je osjećaj kad se upustiš u takav izazov ili eksperiment i kad to na kraju ima glavu i rep. To je nešto što te ispunjava. Mi nismo bend koji bi moga jahat samo na jednom žanru, to bi nam dosadilo. TBF ima u svom muzičkom radu jednu šarolikost i teatralnost koja nas intrigira. Želimo ostat muzički dovoljno neuki da bi se mogli igrati i istraživati”, pojašnjava Saša.

”Danas sutra” TBF su snimali u vlastitom studiju Bozon, dok su miksanje prepustili studiju RSL production u slovenskom Novom Mestu. Miks i mastering radio je Tomaž Maras, a produkciju potpisuje cijeli TBF. Likovno oblikovanje od fotografija Rine Efendića napravio je Luka Duplančić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X