Terraneo 2013. najavio datume održavanja i početak prodaje karata

Nakon dva uspješna izdanja Terraneo festivala, koja su u Šibenik vratila pozitivnu energiju i dovela preko 50.000 posjetitelja i više od 220 domaćih i stranih glazbenih izvođača, vrijeme je za predstavljanje osnovne informacije o ovogodišnjem izdanju festivala.

Terraneo Festival

Glavni dio glazbenog programa trećeg izdanja festivala Terraneo održat će se od srijede do petka, 07., 08. i 09. kolovoza 2013. godine, u bivšoj vojarni Bribirskih knezova u Šibeniku. Organizatori napominju kako nastavljaju  s prokušanim receptom održavanja glazbenog programa na nekoliko open-air pozornica s pažljivo odabranim izborom domaćih i stranih bendova i DJ-a.

Od srijede 13. veljače u prodaji je posebni – early bird – paket od 1,000 festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 299 kuna. Orošlogodišnji promotivni paket karata planuo za nešto više od 15 dana.

Kao i u prethodne dvije godine, ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), Wine bar VINO&INO (Šibenik) te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X