The National i Phoebe Bridgers objavili video za novu pjesmu ‘Your Mind Is Not Your Friend’

U pitanju je najnoviji singl s ‘First Two Pages of Frankenstein’.

The National “Your Mind Is Not Your Friend” (foto: Screenshot/YouTube)

The National se vraćaju s još jednom novom pjesmom sa “First Two Pages of Frankenstein”. “Your Mind Is Not Your Friend” uključuje gostovanje Phoebe BridgersThe National

Prema priopćenju za javnost, “Your Mind Is Not Your Friend” nastala je nakon što je Matt Berninger prebrodio spisateljsku blokadu. “Kad se osjećam zaglavljeno, često zgrabim knjigu s police samo da bih dobio neke riječi u glavi, a prve dvije stranice Frankensteina nadahnule su ‘Your Mind Is Not Your Friend’”, rekao je. „Knjiga počinje s pripovjedačem na putovanju u blizini Arktičkog kruga, a ta mi je slika lutanja pomogla da pišem o tome kako se osjećam nepovezano, izgubljeno i bez svrhe. Jednom kada sam se počeo suočavati s tom čudnom, mutnom panikom nedostatka ideja, sve je počelo pomalo pucati.”

“First Two Pages of Frankenstein” izlazi 28. travnja, a bend je s ploče prethodno predstavio singlove “Eucalyptus,” “New Order T-Shirt” i “Tropic Morning News”. Na ploči gostuju i Sufjan Stevens te Taylor Swift.

Bridgers i Berninger prethodno su surađivali na pjesmi “Walking on a String” iz filma “Between Two Ferns: The Movie” Zacha Galifianakisa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X