Tom Waits pridružen glumačkoj postavi novog filma braće Coen

‘The Ballad of Buster Scruggs’, originalno je zamišljen kao serija od šest epizoda koja je trebala biti emitirana na Netflixu, a sada je projekt pretvoren u dugometražni film pod redateljskom palicom braće Coen.

Tom Waits (foto: Promo)

Tom Waits zadužio je svoju ulogu u novom filmu braće Coen, izvještava Variety. Inicijalno, film je zamišljen kao televizijska antologija u kojoj je glavnu ulogu, u svakoj partikularnoj epizodi, trebao tumačiti drugi lik. Zašto je taj projekt propao nije poznato, no u konačnici je pretvoren u 132 minute dug film.

Film će premijeru doživjeti na filmskom festivalu u Veneciji ovog ljeta, a u svjetska kina i na Netflix stiže kasnije ove godine. Glumačku postavu, između ostalih, čine i Liam Neeson, Zoe Kazan i Blake Nelson.

Inače, “Ballad of Buster Scruggs” nije jedini film u kojem se Waits pojavljuje ove godine. Moći će ga se vidjeti i u novom filmu Davida Lowerya, ‘The Old Man & the Gun’ zajedno s Robert Redfordom, Sissy Spacek i Donaldom Gloverom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X