Zakulisne igre Kandžije i Golih žena – ‘Mače’ behind the scenes!

Svega mjesec dana nakon objave albuma ‘Nema Labavo’, koji je instantno pokupio visoke ocjene regionalne glazbene kritike te se plasirao u sam vrh godišnjih pregleda najboljih izdanja 2015., donosimo vam još jedan Kandžijin materijal koji ne smijete propustiti. Predstavljamo vam takozvani ‘Behind The Scenes’ videospota ‘Mače’, inače uvodne pjesme albuma ‘Nema Labavo’ i prequela videspota aktualnog singla ‘Đuro’.

  •  
  •  
Kandžija i Gole žene -  'Mače' behind the scenes
Kandžija i Gole žene – ‘Mače’ behind the scenes

„Mače“ je vjerojatno najzahtjevnijii najopasniji video uradak neke uvodne pjesme nekog albuma s ovih prostora, na glazbenom portalu Ravnododna.com predstavljamo ekskluzivne video materijale nastale iza kulisa snimanja videospota „Mače“ tj. „Mače – Behind The Scenes“.

Za videospot „Mače“ zaslužna je ekipa koja je zamaštane ideje sprovela u djelo; Boris Sekulić – producent, režiser i kaskader, kamerman Filip Tot i montažerka Maida Srabović. U videospotu tako možemo vidjeti mačku, tigra, traktor, Cadillac, Đuru te Kandžiju i par golih žena čije komentare na ovo ekskluzivno iskustvo možete vidjeti u samom „Mače – Behind The Scenes“.

I dok je realizacija ideje bila iznimno zahtjevna, scenarij samog videospota je jednostavan; „Imam bend i mačku. Pola benda živi u drugom gradu i onda smo išli na probe da bi mi napravili album. Vodili smo mačku. Bilo je zajebano. Ovo je pjesma koja otvara album i govori o tom. Za samo snimanje mogu reći da sam se usrao kao zmaj i uspio sam čak neke scene snimiti pored tigra ali sam shvatio da sam izgleda više tip za npr. veprove ili flamingose i ovim putem bi se htio zahvaliti našem kaskaderu i tigru što me nije pojeo.“ objašnjava Kandžija.

Beskompromisno stvaran studijski album „Nema Labavo“ prate i jednako angažirani video uratci , a 3u1 paket Kandžija i Gole žene zaokružuju sjajnim nastupima uživo. Tako da, pripremite se i za veliku koncertnu promociju albuma „Nema Labavo“ u Tvornici kulture, u subotu 12. ožujka,2016. Budi ondje!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Tema

Idi na Vrh
X