Cane iz Partibrejkersa napustio TV emisiju koja se prenosila uživo

Zoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers, bio je gost emisije ‘Utisak nedelje’ na Nova televiziji u Srbiji, ali je isu napustio nakon što se sporječkao s voditeljicom.

Zoran Kostić Cane (Foto: Tomislav Sporiš)

Nakon što je Olja Bećković, voditeljica emisije “Utisak nedelje” predstavila Zorana Kostića Caneta kao pjevača i pjesnika te spomenula njegovu novu zbirku poezije “Ukrštene reči” obratila se frontmenu Partibrejkersa s riječima: “Hvala što ste došli večeras ovde, iako me ne čujete.”

Cane joj je na to odgovorio: “Stvarno? Čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju, a Bećković mu je rekla da “pričaju u povjerenju”.

“Jel’ možeš da se titluješ?”, pitao je Cane na što je voditeljica imala odgovor: “Jel’ možete vi da se premestite ovde, ili da kupite onaj aparat za slušanje, nije loš.”

“Ne treba, ‘ajde da pričamo normalno. Naprežeš me već”, kazao je Cane, na što mu se Bećković obratila s: “Da pričamo normalno, to znači da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas od početka. Hvala vam, vidimo se ubrzo.”

Nakon toga je krenuo blok s reklamama i začulo se još samo Canetovo: “Šta?”

Nakon bloka reklama i povratka u studio, Canetov stolac bio je prazan, a Bećković je nastavila emisiju i obavijestila gledateljstvo da je Zoran Kostić Cane napustio emisiju i da ona ne zna zašto je to učinio.

Kako god, Cane je uistinu ostavio utisak nedelje na svoj način.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X