Podijelili smo ulaznice za Brucošijadu FER-a

Brucošijada FER-a tradicionalno okuplja veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a u subotu, 9. studenog na FER-u nastupaju 16 izvođača na tri pozornice. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Brucošijada FER-a 2019.

U već standardnoj ponudi naći će se i kino i Votafak stage, a klub KSET se pretvara u plesni podij na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati uz najbolje hitove ovog i prošlog stoljeća.

Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su Vojko V, Brkovi, Svemirko, Sajsi MC, Zoster, Koala Voice, Porto Morto, She Loves Pablo, Trophy Jump, Mnogi Drugi, terminator, Igralom i ZMaJ, a na trećem stageu će nas rasplesati Jan Kinčl, Mimi i Full Ferry.

Kako bi se lakše snalazili po FER-u, organizatori, uz satnicu, donose i tlocrt Brucošijade FER-a. Posebnu pozornost obratite na različite ulaze budući da ne ulaze svi posjetitelji na isti ulaz. Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, radi sigurnosnih razloga nije moguć ponovni ulazak.

Regularne karte po cijeni od 70 kn mogu se nabaviti u KSET-u, Dirty Old Empireu, glazbenoj knjižari Rockmark i SC-u. Brucoši FER-a kartu po cijeni od 40 kn mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa. Ako ih ostane, cijena karte na ulazu iznosit će 90 kn.

Ravno do dna je podijeli 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koliko izvođača nastupa na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a? glasi: 16 izvođača. Po dvije ulaznice dobili su Martina Huzanić i Zdravko Tomašić. Ulaznice dobitnika čekaju na ulazu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X