Tko ide na subotnji koncert Elementala u KSET-u

Koncert za petak 9. prosinca je rasprodan, a mi smo podijelili dvije ulaznice za subotnji gig.

Elemental (Foto: Nino Šolić)
Elemental (Foto: Nino Šolić)

U KSET- u će Elemental prvi i vjerojatno posljednji put u cijelosti odsvirati svoj odlično prihvaćen album “Tijelo”. Nakon što su potiho, najavom putem Facebooka, u samo četiri dana rasprodali prvi koncert 9. 12., u dogovoru sa KSET-om odlučili su dodati još jedan koncert – 10. prosinca. Kao i za prvi dan, u prodaji je samo 250 ulaznica.

Nakon što su ove godine samostalno izdali sedmi studijski dvostruki album “Tijelo”, rasprodali Dom sportova, osvojili Porina za pjesmu godine i dobili nominaciju za MTV Best Adria act – Elemental će se pridružiti proslavi 40. rođendana kultnog zagrebačkog kluba KSET. Posljednji put nastupili su u KSET-u prije 8 godina, a prvi puta 2000. kad je izašao i prvi album benda “Moj, njegov i njen svijet”.

Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu za subotnji nastup. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove album koji će Elemental u KSET-u u cijelosti izvesti? glasi: “Tijelo”. Po jednu ulaznicu dobile su Emilija Čegec i Goranka Mitrović. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u KSET prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X