Podijelili smo ulaznice za ‘Štaš bit za Halloween?’ na dva floora u zagrebačkoj Tvornici kulture

Halloween večer uz klupski program i nastupe izvođača TTM i Kuzma & Shaka Zulu u ponedjeljak 31. listopada u Tvornici kuture. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Štaš bit za Halloween?

Trap beatovi i trash hitovi odzvanjat će ovog produženog vikenda u zagrebačkoj Tvornici kulture, jer yem za ponedjeljak, 31. listopada priprema Halloween večer na dva floora.

“Štaš bit za Halloween?” nije samo pitanje, već i naziv ovog događanja za nezaobilaznu Noć vještica, kada će Tvornica kultura ugostiti dva klupska programa, nekolicinu DJ imena i čak dva koncertna imena.

Na prvom flooru odvijat će se klupski program “Oš, neš, treš” i live nastupi splitskih snaga – hip-hop dvojca TTM te koncertne senzacije Kuzma & Shaka Zulu. Drugi floor će biti u znaku trap žanra, uz program “Trepaj il krepaj”, a za pultom će sa svojom selekcijom stati i DJ Indy.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan događanja iznositi 80 kn, a mogu se kupiti online putem platforme Core Event te u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku. “Štaš bit za Halloween? Nemate pojma, nema veze jer nemamo ni mi. Ali znamo da ćemo imat dva floora”, kratko poručuju organizatori.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Dobitnice su Paulina Smoljan Niemčić i Rahela Biličić. Ugodan provod!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X