Imamo dobitnike za Tuborg Višestruki Eargazam!

Višestruki koncertni happening u Zagrebu bit će održan 6. svibnja. Došlo je do izmjena koncertnih lokacija, stoga se informirajte, jer Ravno Do Dna preko svog jedinstvenog sustava žicanja dijeli 5 ulaznica, jer ne bismo željeli da sretni žicari željni dobre zabave zalutaju na dan Eargazma.

  •  
  •  

Dobitnici ulaznice za Tuborg Višestruki Eargazam su Ivana Kesar, Nikola Ravnjak, Andrea Nikolić, Antonela Brtan i Ivan Klemenčić. Vaša imena nalazit će se na popisu na ulazu u Tvornicu kulture u petak, 6. svibnja. Čestitamo i uživajte!

Tuborgova koncertna noć Višestuki Eargazam održat će se 6. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture umjesto maloj dvorani Doma sportova, nakon čega se Eargazam nastavlja u klubu Route 66 i IN baru.

Zagrebačka će publika u Tvornici kulture uživati u eargazmičnom iskustvu uz Jinxe, Let3, Lollobrigidu i Quassar. Riječki pankeri Diskurz nastavit će istu večer jednakom žestinom na afteru u klubu Route 66, a Kandžija & Gole žene Tuborgovoj će koncertnoj noći dati dodatnu energiju u IN baru.

Ulaznice za zagrebački Tuborg Višestruki Eargazam su u prodaji po cijeni od 80,00 kuna, a na dan događanja 6. svibnja, cijena ulaznice će biti 90,00 kuna.

Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u  Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku i  Dirty old shopu  te na svim  prodajnim mjestima Eventima i on-line  na dallasmusicshop.com i eventim.hr.

Ravno Do Dna kroz svoj jedinstveni sustav žicanja dijeli pet ulaznica za Tuborg Višestruki Eargazam. Sve što trebate je odgovoriti na pitanje: Jeste li ikada doživjeli višetruki eargazam? i poslati ga na e-mail: [email protected]. Krivog odgovora nema, a najsretniji žicari će već 4. svibnja znati je li im žicanje upalilo. Sretno!

Saznajte više: Tuborg Eargazam na četiri koncertne lokacije

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X