Imamo dobitnike za Tuborg Višestruki Eargazam!

Višestruki koncertni happening u Zagrebu bit će održan 6. svibnja. Došlo je do izmjena koncertnih lokacija, stoga se informirajte, jer Ravno Do Dna preko svog jedinstvenog sustava žicanja dijeli 5 ulaznica, jer ne bismo željeli da sretni žicari željni dobre zabave zalutaju na dan Eargazma.

Dobitnici ulaznice za Tuborg Višestruki Eargazam su Ivana Kesar, Nikola Ravnjak, Andrea Nikolić, Antonela Brtan i Ivan Klemenčić. Vaša imena nalazit će se na popisu na ulazu u Tvornicu kulture u petak, 6. svibnja. Čestitamo i uživajte!

Tuborgova koncertna noć Višestuki Eargazam održat će se 6. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture umjesto maloj dvorani Doma sportova, nakon čega se Eargazam nastavlja u klubu Route 66 i IN baru.

Zagrebačka će publika u Tvornici kulture uživati u eargazmičnom iskustvu uz Jinxe, Let3, Lollobrigidu i Quassar. Riječki pankeri Diskurz nastavit će istu večer jednakom žestinom na afteru u klubu Route 66, a Kandžija & Gole žene Tuborgovoj će koncertnoj noći dati dodatnu energiju u IN baru.

Ulaznice za zagrebački Tuborg Višestruki Eargazam su u prodaji po cijeni od 80,00 kuna, a na dan događanja 6. svibnja, cijena ulaznice će biti 90,00 kuna.

Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u  Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku i  Dirty old shopu  te na svim  prodajnim mjestima Eventima i on-line  na dallasmusicshop.com i eventim.hr.

Ravno Do Dna kroz svoj jedinstveni sustav žicanja dijeli pet ulaznica za Tuborg Višestruki Eargazam. Sve što trebate je odgovoriti na pitanje: Jeste li ikada doživjeli višetruki eargazam? i poslati ga na e-mail: [email protected]. Krivog odgovora nema, a najsretniji žicari će već 4. svibnja znati je li im žicanje upalilo. Sretno!

Saznajte više: Tuborg Eargazam na četiri koncertne lokacije

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X