Europavox – novi online medij posvećen europskoj glazbenoj različitosti

Europavox.com nova je online platforma koja je nastala iz želje da se proširi i što većem broju ljudi približi ideja i djelovanje Europavox projekta čiji je partner i  INmusic festival.

Europavox
Europavox

Europavox projekt sufinanciran je od strane Europske komisije i okuplja partnere iz sedam europskih država, najvažnije glazbene promotore i festivale u svakoj od partnerskih zemalja, s ciljem poticanja razmjene suvremenih autorskih izvođača iz svih dijelova Europe, razvijanju inovativnih pristupa na području europske glazbene industrije te zajedničkom javnom zagovaranju bogatstva i raznolikosti interkulturalne europske baštine. Europavox.com online platforma Europavox projekta stvorena je upravo s ciljem kako bi se što široj publici približile ideje i cljevi Europavox projekta.

Na stranici Europavox.com mogu se pronaći informacije o nekoliko stotina najperspektivnijih glazbenika iz čitave Europe. Među njima se našlo i nekoliko sjajnih hrvatski bendova kojima Europavox pomaže u rušenju internacionalnih barijera europskog glazbenog tržišta, te im omogućava da na sebe skrenu pažnju više od 200 glazbenih novinara i profesionalaca iz čitave Europe, a to su za početak – Kawasaki 3p,, Žen, Chui, The Bambi Molesters i Antenat, a uslijedit će i mnogi drugi.

Osim otkrivanja novih, talentiranih glazbenika, Europavox stremi širenju horizonata, stvaranju novih suradnja, podupiranju novih projekata, ukratko – Europavox želi oblikovati nove mogućnosti i perspektive europskog glazbenog tržišta, a Europavox.com novo je oruđe koje pomaže u ostvarnju ovih ciljeva
Na platformi Europavox.com sudjeluje više od 50 novinara iz više od 30 različitih zemalja koji svakodnevno dijele najnovije informacije europskog glazbenog svijeta, a novosti, trendove, aktualnosti i promjene u svijetu glazbene industrije na Europavox.com osim novinara iz prve ruke donose glazbeni profesionalci. Mladi bendovi na Europavox.com mogu pronaći korisne savjete kako se “probiti” na europsku glazbenu scenu, saznati koje su dostupne nove tehnologije, kako svoju glazbu približiti što široj publici te još mnoštvo ekskluzivnih informacija koje svakom glazbeniku u usponu mogu biti od velike koristi.

Osnovni cilj platforme Europavox.com je pružiti kvalitetne, jasne, pouzdane vijesti i članke koje u najboljem mogućem svjetlu prikazuju ciljeve i glazbenike podržane od strane hvalevrijednog Europavox projekta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X