Bizon, Emphasis i Packmess u Močvari

Prije nego nas ljeto odvede u suncem obasjana prostranstva morem okupane obale, pozdraviti ćemo još jednom crnilo klupska života uz improvizacije i životinjske urlike iz predgrađa raznih gradova. Ovoga puta manifestiramo zov divljine, onaj iskonski osjećaj buđenja patosa obasjan bizarnim mirisom mošusa. Gazimo komarce uz sporinu bizarluka uz Bizon, Emphasis i Packmass koji 8. lipnja nastupaju u Močvari na kocertu nazvanom “Zov divljine”. Upad 45 kn.

PACKMESS je solo projekt gorostasa kojega ste nekada gledali kako razvaljuje u Drotweileru, pa u nekom trenutku života u Analeni, pa nekad i u Lunaru. No, sada je on usamljen iza računala, gitare, pedala i joysticka. Svoj nekadašnji legacy je prebacio u produkciju ambijentalne dronaže koju gotovo nikad ili izrazito rijetko prezentira svekolikom pučanstvu. Pozdravimo povratak!

EMPHASIS su nekadašnje instrumentale zamijenili urlikom i patnjom koja je i dalje dovoljno post metalska. Ipak s novim izmjenama u postavi je došlo i do stabilizacije utjecaja. Trojac vješto plovi između atmosferičnih beskraja i boli. Prije nego izađu nova izdanja, podsjetimo se kako je moćno slušati ih uživo.

BIZON su najbolje čuvana tajna splitskog podzemlja. Momci marljivo sviraju u svojoj zagrebačkoj garaži i toliko rijetko pred ljudima da ni nama nije jasno kako će to ovoga puta izgledati. Između sonične buke nojza, matematičkog rocka i pejzaža zvuka, nastaje ukleta mašina instrumentalnih rifova. Tko ne dođe, neće znati kako je to. Jer idući koncert će biti tko zna kada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X