Iron & Wine objavio novi album ‘Light Verse’

‘Light Verse’ je prvo dugosvirajuće izdanje Iron & Wine u više od sedam godina i slijedi njegova dva za Grammy nominirana izdanja; album ‘Beast Epic’ iz 2017. godine i EP ‘Weed Garden’ iz 2018. godine.

Iron & Wine (Foto: Promo)

Deset pjesama sastava je producirao glavni pjevač i tekstopisac Sam Beam, dok je miks i inženjering radio Dave Way u studijima Waystation i Silent Zoo u Los Angelesu.

S albumom “Light Verse”, Beamovi tekstovi još jednom crpe inspiraciju iz niza fikcionalnih i osobnih uvida, ispunjenih likovima kojima vlada očaj i naivnim optimistima, nudeći obećanje i dozu tuge, suza i smijeha, života i ljubavi. Naslov odražava kako su pjesme nastale s radošću nakon težine i anksioznosti pandemije. Gdje su “Beast Epic” i “Weed Garden” dali zrak neugodnosti sredovječne slabosti i slomljenosti, pjesme s albuma “Light Verse” mijenjaju to za fokus koji donosi prihvaćanje spoznaje.

Iron & Wine ‘Light Verse’

Glazbeno, album “Light Verse” oblikovan je od strane iskusnih glazbenika koji su unijeli vlastiti pečat autentičnosti u Beamovu viziju. Pridružili su mu se Tyler Chester (klavijature), Sebastian Steinberg (bas), David Garza (gitara), Griffin Goldsmith, Beth Goodfellow, Kyle Crane (svi bubnjevi/perkusije) i Paul Cartwright (gudala). Orkestar od 24 člana pojavljuje se na četiri pjesme, a Fiona Apple učestvovala je u duetu “All In Good Time”.

“Light Verse”, popis pjesama:

1. You Never Know
2. Anyone’s Game
3. All in Good Time (Feat. Fiona Apple)
4. Cutting It Close
5. Taken by Surprise
6. Yellow Jacket
7. Sweet Talk
8. Tears that Don’t Matter
9. Bag of Cats
10. Angels Go Home

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X