Goran Bare i Majke ‘The Ultimate Collection’ – tko je dobio dvostruke kompilacije

Edicija Croatia Recordsa ‘The Ultimate Collection’ nakon privremene stanke nastavlila se izdanjem legendarnih Indexa, a ovaj tjedan im se pridružila i kompilacija Gorana Bareta i Majki. Ravno do dna podijelio je dvije kompilacije.

Goran Bare i Majke 'The Ultimate Collection'
Goran Bare i Majke ‘The Ultimate Collection’

Edicija “The Ultimate Collection” donosi presjek rada najistaknutijih rock grupa koje su kroz više od četiri desetljeća ostavile dubok trag na hrvatskoj, te sceni bivše države. Edicija obuhvaća brojna dvostruka CD izdanja među kojima su bendovi kao što su Azra, Bijelo dugme, Dado Topić i Time, Daleka obala, Divlje jagode, Drago Mlinarec i Grupa 220, Haustor…

Više nego zasluženo svoje izdanje u ovoj sjajnoj ediciji dobio je Goran Bare kao jedan od najvažnijih hrvatskih rock autora i izvođača te njegove kultne Majke u različitim sastavima. Ova dvostruka kompilacija sa 33 pjesme podijeljena je na diskografsku karijeru Majki te na diskografsku karijeru Gorana Bare te njegove suradnje s Plaćenicima. Na prvom CD-u, nalaze se kultne rock himne kao što su “Iz sve snage”, “Krvarim od dosade”, “Mršavi pas”, “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Vrijeme je da se krene”, “Teške boje”, “A ti još plačeš” i mnoge druge pjesme koje su trajno obilježile regionalnu rock scenu. Na drugom CD-u pjesme kao što su “Ostat ću svoj”, “Neka se čudo desi”, “Put ka sreći”, “Pokreni se (izmjeni se)” i druge. CD “The Ultimate Collection” Gorana Bare i Majki prodaje se po cijeni od 99 kuna.

Ravno do dna podijelio je dvije kompilacije. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove prvi album grupe Majke? glasi: “Razum i bezumlje”. Kompilacije će na svoje kućne adrese dobiti Anamarija Šišić iz Davora i Zrinko Miličić iz Hvara.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X