Izašla slikovnica s 40 legendarnih rock glazbenika i bendova

Nakon Abecede grupe Metallica, Rockmark još jednom misli na najmlađe čitatelje: slikovnica Rock Pop – 40 legendarnih glazbenika i bendova će vas provesti kroz najveća glazbena imena koja su obilježila 20. i 21. stoljeće.

  •  
  •  
40 legendarnih rock glazbenika i bendova

Autor Hervé Guilleminot odabrao je 40 imena, od rocka i popa do rapa i elektronike, kako bi ispričao povijest popularne glazbe od samog početka do danas.

Sažete biografije, izbor najznačajnijih albuma i pjesama, ključni datumi događaji, slavni koncerti, modni stilovi i društveno-glazbeni utjecaj popraćeni su ilustracijama Jérômea Masija koje vjerno opisuju sva imena: od Elvisa, Beatlesa i Boba Marleyja preko grupe ABBA, Madonne i Wu-Tang Clana, sve do Nirvane, Beyoncé i Arcade Fire.

Tekstovi prilagođeni mlađim čitateljima na najprikladniji će ih način upoznati s velikim imenima glazbenog svijeta tako da bi Rock Pop – 40 legendarnih glazbenika i bendova mogla biti početna literatura za sve nove glazboljupce prije ozbiljnije glazbene lektire.

Cijena knjige iznosi 99 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X