Jeff Bridges se vraća kao The Dude: Objavio kratki video

Odmah su, naravno, počele špekulacije o nastavku legendarnog filma.

  • 34
    Shares
Jeff Bridges kao The Dude u filmu Braće Coen, ‘The Big Lebowski’, 1998. (izvor: Wikipedia)

Jeff Bridges vratio se, na kratko, kao The Dude, u vjerojatno najkultnijioj ulogi koju je odigrao za života. Kao The Dude u filmu “Big Lebowski”, Bridges je poručio preko Twittera: “Ne možete živjeti u prošlosti. Ostanite prikopčani”, a zatim je podijelio i video u kojem ponovno oživljava svoju seminalnu ulogu.

U plastičnim šlapama za vodu, karakterističnom prevelikom džemperu , uz Dylanovu “The Man In Me”, The Dude se kratko nasmije u kameru, a zatim se otkrije i datum koji je povezan uz ovaj revival uloge – 3. veljače, 2019., finale američkog Super Bowla.

Nagađanja su da bi se Bridges, dakle, trebao vratiti kao The Dude u sklopu nekakve reklame za Super Bowl u koje se, tradicionalno, tijekom emitiranja najveće američke sportske manifestacije, ulupa suluda svota novaca.

Podsjećamo, 2017. Bridges je dao intervju Digital Spyu u kojem je govorio o mogućnostima nastavka “Big Lebowskog”. Tada je izjavio: “Mislim o tome ono što misle braća Coen. Ako oni žele napraviti nastavak, jasno da bih pristao.”

  • 34
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X