Kandžijin ‘Folder s Golim ženama’ objavljen i na CD-u

‘Folder s Golim ženama’ aktualni je album kojeg je Kandžija sa svojim pratećim bendom snimio potpuno uživo, album je objavio Dallas Records.

Kandžija - Folder s Golim ženama

Bez puno mudrosti, Kandžija u Folderu s Golim ženama reda iskrene rime u kojima direktno govori o stanju u kojem se nalazi hrvatsko društvo.

”Sviram sa svojim Golim ženama već dosta, dosta ekipe se izrotiralo, ali sam skupio najbolju ekipu ikad. To su Gole žene koje jesu i bit će, svako je majstor svog instrumenta. Sve sam ih potplatio, svatko je dobio 20 hiljada eura da se pridruži bendu! Ne znam jel’ to zbog eura, ali svatko je majstor svog zanta. Do sada smo bili mit, sad želimo prestati bit mit i svatko može poslušati što radimo.” – izjavio je Kandžija u svom standardnom zafrkantskom tonu.

”Album se zove “Folder sa golim ženama” i svi će na kompjuteru imati folder na kojem piše ‘Gole žene’ i svi će to gledati. Recimo ako netko na poslu downloada album možda dobije otkaz, svi će ga pitati što je to pa će mu biti neugodno. Sretan sam zbog tog i pozdravio bi sve svoje Gole žene, nemojte se nikad obuć, živite gole i budite gole!” – poručio je osječki reper!

Prošlog su mjeseca Kandžija i Gole žene nastupili i na Hidden stageu INmusica, te još jednom oduševili sve prisutne unatoč lošem vremenu, blatu i obilnoj kiši, jer nakon četiri objavljena albuma Kandžija više nije netko tko se mora iznova dokazivati, već svojom ogromnom energijom na pozornici publiku instantno dovodi u trans!

Ovaj live album pun je sirovog i prljavog zvuka, baš onako kako ovi momci žele zvučati, a Kandžija se još jednom dokazao kao mladi izvođač neupitne kvalitete s mnogo iskustva na domaćim pozornicama kojeg publika zaista voli!

Donji Miholjac, zahvaljujući Kandžiji i Toxari, posljednjih par mjeseci postao je najomiljeniji opjevani slavonski grad, dok aktualni singl ”Svemir”, osvaja radio postaje.

Saznajte više: Kandžija ‘Folder s Golim ženama’ –hip hop ofanziva iz Donjeg Miholjca

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X