Keith Richards objavljuje luksuzno reizdanje debitantskog albuma ‘Talk Is Cheap’ na 30. obljetnicu izlaska ploče

Trideseta obljetnica izlaska prvog Richardsovog samostalnog albuma proslavit će se njenom ponovnom objavom, ovog puta u nešto luksuznijem izdanju.

Keith Richards i njegov side-project X-Pensive Winos s kojima je snimio svoj debitantski album ‘Talk Is Cheap’, 1988. godina (izvor: Wikipedia)

Keith Richards će u travnju ponovno izbaciti “Talk Is Cheap”, za službeni rođendan ploče. No, ova će verzija iz 2019. godine uključivati i, čini se, pregršt luksuznih dodataka. Bit će objavljena kao box sa šest CD-ova, najavljuju se i dodatne memorabilije koje će ići uz album, a pratiti će ga i šest do sada neobjavljenih Richardsovih pjesama.

Podsjećamo, Richards je album objavio 1988. godine, zajedno sa tadašnjim “side projectom”, bendom nazvanim X-Pensive Winos, a za vrijeme pauze sa Rolling Stonesima. Album je, svojevremeno, primio gotovo univerzalno kritičko priznanje, a rokenrolom nabucanih 11 pjesama izvodio je i sijaset strašnih gostujućih muzičara koji je Richards pozvao za kolaboraciju na albumu uključujući Bootsya Collinsa, Macea Parkera, Patti Scialfu, Micka Taylora, Saru Dash i Memphis Horns.

Reizdanje je od originalnih traka remasterirao dugogodišnji Richardsov suradnik, Steve Jordan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X