Keith Richards objavljuje luksuzno reizdanje debitantskog albuma ‘Talk Is Cheap’ na 30. obljetnicu izlaska ploče

Trideseta obljetnica izlaska prvog Richardsovog samostalnog albuma proslavit će se njenom ponovnom objavom, ovog puta u nešto luksuznijem izdanju.

  • 4
    Shares
Keith Richards i njegov side-project X-Pensive Winos s kojima je snimio svoj debitantski album ‘Talk Is Cheap’, 1988. godina (izvor: Wikipedia)

Keith Richards će u travnju ponovno izbaciti “Talk Is Cheap”, za službeni rođendan ploče. No, ova će verzija iz 2019. godine uključivati i, čini se, pregršt luksuznih dodataka. Bit će objavljena kao box sa šest CD-ova, najavljuju se i dodatne memorabilije koje će ići uz album, a pratiti će ga i šest do sada neobjavljenih Richardsovih pjesama.

Podsjećamo, Richards je album objavio 1988. godine, zajedno sa tadašnjim “side projectom”, bendom nazvanim X-Pensive Winos, a za vrijeme pauze sa Rolling Stonesima. Album je, svojevremeno, primio gotovo univerzalno kritičko priznanje, a rokenrolom nabucanih 11 pjesama izvodio je i sijaset strašnih gostujućih muzičara koji je Richards pozvao za kolaboraciju na albumu uključujući Bootsya Collinsa, Macea Parkera, Patti Scialfu, Micka Taylora, Saru Dash i Memphis Horns.

Reizdanje je od originalnih traka remasterirao dugogodišnji Richardsov suradnik, Steve Jordan.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X