Klinika Denisa Kataneca predstavlja ‘Suncokret’ s novog albuma

Video je nastao u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti.

Denis Katanec (foto: Screenshot)

Pjesmom “Suncokret” Klinika Denisa Kataneca uvodi vas u mračni kutak novog albuma. Nakon spota i najavnog singla “Vampiri”, Denis i ekipa predstavljaju video koji je nastao u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti. Režiju potpisuje Sara Alavanić, a pjesmu je u Studiju Radost! snimio Dimitrij Petrović – Mišo.

“Neman je uvijek spremna/Ta neman ne zna za ne/Ne i neman koju sad već zna/Takvog prijatelja nacrtati ne može,” pjeva Denis svojim prepoznatljivim glasom u “Suncokretu”, te još jednom potvrđuje naširoko ponavljanju tezu da je u pitanju jedan od najpoetičnijih kantautora domaće alternativne scene.

“Suncokret” osim što služi kao međusingl koji najavljuje novu ploču Klinike (o kojoj još uvijek nemamo mnogo informacija, ali možemo pretpostaviti da će bit nova kolekcija divnih pjesama o beznađu života), ujedno može odraditi i ulogu pozivnice na Denisov solo koncert koji će u četvrtak 17. studenog održati u klubu Dva Osam gdje će, prikladno, odsvirati 28 pjesama iz svoje hvaljene karijere.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X