Najavljen je Amy Winehouse ‘Back to Black’ natječaj obrada

Fanovi će moći snimiti svoju verziju četiri ponuđene pjesme Amy Winehouse, a za nagradu će dobiti profesionalno snimanje u studiju uz stručnu pasku producenta Salaama Remija.

Amy Winehouse 'Back To Black'
Amy Winehouse ‘Back To Black’

U povodu skorašnje desete godišnjice smrti Amy Winehouse, Island Records je najavio natječaj obrada s ikoničkog albuma “Back to Black”. Onaj tko želi sudjelovati u ovom natječaju, može skinuti originalne instrumentale za pjesme “Back to Black”, “Rehab”, Tears Dry on Their Own” i “Just Friends”, te aploudati vlastite snimke covera tih pjesama.

Najbolji će dobiti priliku snimiti obradu u profesionalnim uvjetima u čemu će im pomoći producent Salaam Remi, koji će biti i jedan od članova žirija koji će odlučivati o dobivenim materijalima. Pobjednička pjesma natječaja premijerno će biti objavljena na YouTube kanalu Island Records.

Instrumentale možete skinuti ovdje.

Island Records i Vevo sva će sredstva prikupljena u ovoj kampanji obrada “Back to Black” donirati Fondaciji Amy Winehouse, organizaciji osnovanoj u sjećanje na nesretnu zvijezdu. Fondacija se bavi zbrinjavanjem mladih ljudi koji imaju problema s ovisnostima, mentalnim zdravljem, beskućništvom i sličnim egzistencijalnim pitanjima. Početkom ove godine ova je fondacija otvorila žensku kuću za oporavak od ovisnosti u istočnom Londonu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X