‘Neustrašivi’ – prolog novog albuma Elementala

Elemental je jedan od naših najradišnijih i najaktivnijih bendova koji već tjednima u studiju marljivo radi na svom novom albumu koji će objaviti u proljeće, a prvi singl s novog albuma je pjesma ‘Neustrašivi’.

Elemental 'Neustrašivi'

Pjesmom “Neustrašivi” se daje naslutiti u kojem će nas smjeru Elemental odvesti novim albumom, a ako je suditi upravo po tome, bit će to još izdanje s beskompromisnim tekstovima i nikad uvježbanijom instrumentalnom postavom benda.

I sam Elemental je kao što govori i ime ovog singla, oduvijek bio neustrašiv kad je riječ o glazbi. Oni su bend koji je ostvario komercijalni uspjeh iako nikada nije podilazio komercijalnim strujama.

“Novi singl “Neustrašivi” odabrali smo zbog svih nas koji se katkad nađemo na rubu, pa pogledamo u ponor i skočimo u njega… Svima nam treba malo više petlje. Da bar na jedan dan budemo neki svoj superjunak. Kad sam pisala ovu pjesmu, razmišljala sam o njoj kao nekoj osobnoj mantri koja me hrabri. Meni je uspjelo, a nadam se da će i slušateljima dati neku dodatnu snagu da pobjede strahove koji paraliziraju”, kazala je Remi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7l2iKcd2mT8[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X