‘Neustrašivi’ – prolog novog albuma Elementala

Elemental je jedan od naših najradišnijih i najaktivnijih bendova koji već tjednima u studiju marljivo radi na svom novom albumu koji će objaviti u proljeće, a prvi singl s novog albuma je pjesma ‘Neustrašivi’.

  •  
  •  

Elemental 'Neustrašivi'

Pjesmom “Neustrašivi” se daje naslutiti u kojem će nas smjeru Elemental odvesti novim albumom, a ako je suditi upravo po tome, bit će to još izdanje s beskompromisnim tekstovima i nikad uvježbanijom instrumentalnom postavom benda.

I sam Elemental je kao što govori i ime ovog singla, oduvijek bio neustrašiv kad je riječ o glazbi. Oni su bend koji je ostvario komercijalni uspjeh iako nikada nije podilazio komercijalnim strujama.

“Novi singl “Neustrašivi” odabrali smo zbog svih nas koji se katkad nađemo na rubu, pa pogledamo u ponor i skočimo u njega… Svima nam treba malo više petlje. Da bar na jedan dan budemo neki svoj superjunak. Kad sam pisala ovu pjesmu, razmišljala sam o njoj kao nekoj osobnoj mantri koja me hrabri. Meni je uspjelo, a nadam se da će i slušateljima dati neku dodatnu snagu da pobjede strahove koji paraliziraju”, kazala je Remi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7l2iKcd2mT8[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X