Objavljen je prvi dio vinilnog izdanja kompilacije ‘Healing Sounds’

Na prvom dijelu vinilnog izdanja nalazi se šest pjesama koje su za ovu prigodu posebno napravili cijenjeni akteri Petar Dundov & Ilija Rudman, Zarkoff, Jan Kinčl, Antonio Zuza, PEZNT i Le Chocolat Noir. Album je također digitalno objavljen 22.3.2021. na godišnjicu zagrebačkog potresa.

‘Healing Sounds part. 1’

Dostupno fizičko odnosno vinilno izdanje prvog dijela kompilacije ‘Healing Sounds’, dobrotvornog kompilacijskog albuma domaće elektroničke scene za žrtve potresa. Na prvom dijelu vinilnog izdanje nalazi se šest pjesama koje su posebno za ovu prigodu napravili cijenjeni akteri elektroničke scene Petar Dundov & Ilija Rudman, Zarkoff, Jan Kinčl, Antonio Zuza, PEZNT i Le Chocolat Noir. Ploča je trenutno dostupna putem PDV-ovog webshopa te uskoro i u široj distribucijskog mreži.

Drugi dio vinilnog izdanja biti će objavljen u narednim mjesecima, sa novim ekskluzivnim pjesmama, koje će naknadno biti pridodane i digitalnom izdanju kompilacije. Funding kampanja za prikupljanje sredstava je još uvijek otvorena.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X