Otkazani europski nastupi, pa time i zagrebački koncert IAMDDB

Nažalost, britanska reperica i pjevačice IAMDDB otkazala je dio europskih nastupa, pa i nastup zakazan za večeras, 23. ožujka, u Tvornici kulture.

IAMDDB (Foto: promo)

Britanska reperica i pjevačice IAMDDB otkazala je dio europskih nastupa, pa i nastup zakazan za večeras, 23. ožujka, u Tvornici kulture.

Prenosimo izjavu u cijelosti: “Nažalost zbog problema s glasom koji traju od prošle nedjelje, IAMDDB mora otkazati europske nastupe zakazane za ovaj tjedan, a to uključuje i večerašnji koncert u Zagrebu. Nastupati ovaj tjedan značilo bi rizik za dugotrajnu štetu njenom glasu. Žao nam je što moramo otkazati jer IAMDDB se jako veselila dolasku, kao i svatko tko je kupio ulaznice. Potrudit ćemo se da se vratimo i nastupamo u Hrvatskoj kada budemo spremni. Hvala vam.”

Povrat novca za zagrebački koncert može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene od sutra, 24. ožujka, sve do 15. travnja 2022. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X