Plodovi glazbene jeseni u emisiji Ravno do sna

I ovog petka, tj. danas od 17 (i nešto sitno) sati slušajte emisiju Ravno do sna na 100.5 Mhz na Radio studentu. Podsjećamo kao je riječ o zajedničkom projektu Radio studenta i portala Ravno do dna, namjenjena uzbudljivim ‘podzemnim’ domaćim i regionalnim glazbenim tokovima.

Radio Student i Ravnododna.com

Jesen uvijek sa sobom donosi plodove, pa tako i one glazbene. Glazbenici objavlju i tome kao da negiraju krizu i apatiju u društvu. Odnosno kako je to lijepo Mark Lanegan uobiličio: “Svi živimo dva života, onaj stvarni i onaj koji sanjamo”. Obzirom da se naša emisija “slučajno” zove Ravno do sna, sretni smo što smo upravo fokusirani na ovaj drugi, puno ljepši i zanimljiviji segment života.

U današnjo emisiji koja je na programu Radio studenta od 17:00 sati osvrnut ćemo se na nova izdanja i koncertna događanja, a eter ćemo obojiti zvukovima sljedećih imena: Chui, Wooden Ambulance, Irena Žilić, Kiper, Dikobraz, Bitipatibi, Ivanka & Mrle, Sebastian Doe i S3ngs.

Emisiju vode i uređuju Željka Novosel i Zoran Stajčić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X