Počelo sprdanje na odluku vlade – najavljeno Religijsko slavlje Hrama sv. Ravea na Jarunu

Događaj čiji puni naziv glasi: ‘Holy Rave Tour – Religijsko slavlje Hrama sv. Ravea na Jarunu’ najavljen je danas na Entrio.hr-u, inače specijaliziranoj stranici za prodaju ulaznica, a u uvodu piše: Holy Rave Tour počinje 02.05. na Jarunu u Zagrebu kao prvo službeno dopušteno javno okupljanje nakon karantene zbog korona virusa.

Holy Rave Tour – Religijsko slavlje Hrama sv. Ravea na Jarunu

Event nudi dvije kategorije ulaznica: Mučenik Early Bird i Sljedbenik VIP (obje kategorije iznose 0 kuna)

U opisu događaja stoji: “Cijela event industrija se okupila u organizaciji ovog jedinstvenog događaja, oformila Hram sv. Ravea u rekordnom roku te odlučila organizirati ovaj jedinstveni religijski događaj kako bi proslavila odličan prvi korak Vlade RH koja je prepoznala važnost event industrije za hrvatski turizam i cjelokupno gospodarstvo. Prema informacijama s press konferencije od 23.04., već od subote 02.05. u Hrvatskoj će biti dopušteno održavanje misa i religijskih okupljanja.

Molimo sve da poštuju sigurnosni razmak, prate upute nadležnih epidemiologa i ponašaju se odgovorno.”

No malo niže stoji i objašnjenje od nepoznatog “organizatora”: “Naravno da je ovo fejk event kojim pokušavamo ukazati na apsurd dozvoljavanja religijskih okupljanja, dok je cijela event industrija koja je jedan od nositelja Hrvatskog turizma, u potpunoj blokadi bez ikakvih naznaka i planova o daljnjim koracima popuštanja mjera od strane Vlade. Preuzmi besplatnu ulaznicu i zašeraj ovaj event svojim prijateljima – u znak podrške hrvatskoj event industriji. Nemoj doći 02.05. na Jarun, tamo neće biti ničeg osim zelene trave, ali svi zajedno se trudimo da čim prije vratimo festivale, koncerte, konferencije i klupske programe u puni pogon. Uskoro će sve proći i onda nastavljamo partyje do jutra.”

Mi ćemo svoje ulaznice u znak potpore preuzeti, kao što smo i prijateljski svima vama zašerali vijest o ovom “eventu”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X