Projekt Error_2020 objavio EP ‘Error_2020_1’

Nakon nedavnog predstavljanja projekta Error_2020 i lansiranja prvog singla ‘Sedam dana’ stiže vijest da je najavljeni EP materijal ‘Error_2020_1’ od danas dostupan na digitalnim glazbenim platformama. Izlazak EP-a prati novi video za pjesmu ‘Moj prijatelj’.

Error_2020 ‘Error_2020_1’

“Error_2020_1” je sniman tijekom proljeća i ljeta 2020. godine prema ritmu pandemije. Pripremljene matrice pjesama poslane su talijanskom studijskom i session bubnjaru Silviju Centamoreu koji je znalački odsvirao svoje dionice. Ostatak snimanja odradili su Gogo (Gordan Lončar) na gitari i Jaga (Hrvoje Jagarinec) na basu i vokalima u zagrebačkom Monster studiju. Muzičari s više od 30 godina prisustva na žešćem spektru rock scene (Kain, Anesthesia, Garage Monsters, Paruzija, Kiper…) uživali su u nesvakidašnjoj realizaciji prvog izdanja ovog novog benda.

“Čvrsti rif i dobra distorzija na mene oduvijek imaju pozitivan, praktično iscjeljujući učinak. U ova čudna vremena rad na ovom EP-u je bio garancija da ću ostati normalan i svoj” – kaže Jaga, pokretač projekta Error_2020.

EP “Error_2020_1” sadrži pet pjesama definiranih na jakom bubnju i čvrstom basu, zacementiranih snažnim gitarskim dionicama te protkanih filigranskim solo intervencijama, kakve rijetk nalazimo u domaćoj gitarističkoj produkciji u zadnje vrijeme.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X