Rođendanske večeri portala Ravno do dna u DVA OSAM: Rebel Star, 21 VEK, Dina Jashari, marisol i dRUMELODY

Od 30. ožujka do 2. travnja portal Ravno do dna će obilježiti desetljeće postojanja u zagrebačkom klubu Dva Osam. Tijekom ta četiri dana nastupit će Rebel Star, 21 VEK, Dina Jashari, marisol i dRUMELODY.

Rođendanske večeri portala Ravno do dna u DVA OSAM:

Proslavu desetog rođendana portal je planirao, ali nije zbog mjera mogao održati prošle 2021. godine, stoga je preseljena na ovo proljeće.

Želja je bila da koncertno budu zastupljeni izvođači i sastavi iz regije, kao i iz Hrvatske, i to se i ostvaruje.

marisol na rođendanskim večerima portala Ravno do dna u Dva Osam

Prvog dana, u srijedu 30. ožujka nastupa zagrebački sastav marisol. marisol za sebe kažu da sviraju mango pop, a privukli su interes već s objavom prvog albuma „Žene mape“ 2021. godine, da bi se u koncertnom svjetlu predstavili prošlog ljeta u dvorištu Akademije likovne umjetnosti. Slučaj je htio da otvaranje rođendanskih večeri bude ujedno i prvi pravi klupski gig grupe marisol, koja je, podsjećamo karijeru započela kao akustično-elektronski dvojac.

Ulaznice u pretprodaji: 40 kuna, a na dan koncerta: 60 kuna. Ulaznice potražite ovdje. 

21 VEK i Dina Jashari na rođendanskim večerima portala Ravno do dna u Dva Osam

Drugog dana, u četvrtak 31. nastupaju 21 VEK i Dina Jashari, čime će večer biti u znaku dva koncerta makedonskih izvođača.

21 VEK čine Vasko Atanasoski, Rade Jordanovski i Deni Krstev, dobro poznata imena iz sastava Bernay Propaganda. Grupa u svom izričaju istražuje ekspresivnu paletu utjecaja u rasponu od post-punka do makedonske tradicionalne glazbe. Na pozornici je to plesno i provokativno, jer su 21 VEK dobro poznata klupska koncertna atrakcija.

Dina Jashari (Foto: promo)

Dina Jashari je mlada makedonska pjevačica, za koju se već sad govori da je makedonska Billie Eilish, što po talentu, što po godinama, što po izvrsnoj autorskoj glazbi. Bila je zapažena i prošle godine na izboru Pjesme godine Zaklade Milana Mladenovića u Beogradu, obzirom da je bila jedna od finalistica. Ovo će joj ujedno biti i premijerni nastup u Zagrebu.

Ulaznice u pretprodaji: 50 kuna, a na dan koncerta: 70 kuna. Ulaznice potražite ovdje.

Rebel Star na rođendanskim večerima portala Ravno do dna u Dva Osam

Trećeg dana, u petak 1. travnja svoje prvo zagrebačko predstavljanje novog albuma i nove postave imat će grupa Rebel Star. Milan Glavaški je ljetos okupio ekipu mahom hrvatskih glazbenika s kojima je snimio album „Početak i kraj“, ujedno i jedan od najboljih u karijeri. Koncert u sklopu rođendanskih večeri stoga je idealna prilika za posvjedočiti novom početku i reinkarnaciji ovog, slobodno se može reći, međunarodnog benda.

Ulaznice u pretprodaji: 50 kuna, a na dan koncerta: 70 kuna. Ulaznice potražite ovdje.

Drumelody na rođendanskim večerima portala Ravno do dna u Dva Osam

Četvrtog dana, u subotu 2. travnja, nastupit će sarajevski dRUMELODY. Posljednja rođendanska večer portala Ravno do dna bit će u plesnoj clubbing maniri. dRUMELODY je zapaženi projekt DJ-a i bubnjara Berina Tuzlića koji u svoje nastupe unosi i konceptualnu vizualnu VJ komponentu, obzirom da je i recentni album „Freedom Of Imagination“ 2020. prvotno bio objavljen kao audio-vizualno djelo.

Ulaznice u pretprodaji: 40 kuna, a na dan koncerta: 60 kuna. Ulaznice potražite ovdje ili ih kupite ispod točno po danima:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X