Róisín Murphy ima novi singl ‘CooCool’

Pjevačica je potpisala za poznatu diskografsku kuću Ninja Tune. Ova najava dolazi zajedno s njenom prvom novom glazbom od 2021. godine. Pjesmu ‘CooCool’ producirao je majstor elektroničke glazbe DJ Koze.

Róisín Murphy (Foto: Nick Pate)

Róisín Murphy još jednom iznova iznenađuje i osvaja nova područja s višedimenzionalnim spajanjem žanrova. “CooCool” je kumulativni proizvod Murphy i DJ Kozea, njihove pan-internacionalne metode rada poput sastavljanje komponenti mozaika sve dok se ne postigne željeni osjećaj.

“Ovo je izvan svakog oblika parodije. Sve u ovoj pjesmi je istinito i doživljeno. Možemo li se zaljubiti i zadržati svoj smisao za humor? Zagrli svoje unutarnje dijete, jer ono je bezvremensko, bez dobnih ograničenja i donosi neizbježnu ljubav”, komentirala je u svom stilu Róisín Murphy pjesmu “CooCool”.

Novi singl stiže ubrzo nakon najave nastupa Róisín Murphy u legendarnoj dvorani Royal Albert Hall 11. svibnja, koji je rasprodan u roku od 24 sata od početka prodaje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X